blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG gtaman
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
gtaman



JACKASS 3D-DOJEM
pridal gtaman 3.11. 2010 o 11:31

Myslim ze netreba predstavovat tuto znamu reality show/film ktory fici uz nejaky ten piatok na MTV ;)

Ale predsalen pre tych co nevedia...

 

Jackass je seria asi 20 minutovych klipov ukazujuce neskutocne kusky pri ktorych islo niekedy o zivot. Vsetko zacalo casopisom Big Brother ktory vydaval sam reziser JACKASSU.. Bol to SK8ovy magazin pri ktorom bola vzdy nejaka PRILOHA sk8ovych kuskov a padov takzvanej CKY crew ktorou boli cleni ako Bam Margera,Brandon DiCamilo,Jess Margera a spol... Videa zacali tym ze Bam s kamosmi natacali sk8ove videa a pady na ktorych sa smiali a napadlo ich ze by z toho mohlo nieco vzniknut tak sa psojili s Tremainom (reziser jackassu). Da sa povedat ze videa CKY a casak Big Brother su otcami jackassu... Neskorej este vtedy malo znamy Knoxville na sebe nechal testovat okolo 40 zbrani urcenych na sebaobranu... Tremain zoskupil par sialencov a stvoril JACKASS...oslovili MTV ktora navrh na realiti show prijala...no po 3. serii mali JACKASS zakas vysielania koli nejakemu blbcovi ktory sa ich snazil napodobnit a zomrel...v roku 2002 sa ale jackass zasa obnovil a natocili FILM nazyvany JACKASS THE MOVIE...Kedze to bol film mohli odstranit cenzuru a robit si co chceli..Film mal tak velky uspech ze natocili aj druhy film s nazvom JACKASS NUMBER TWO v roku 2006...film obsahoval nebezpecnejsie scenky a nechutnejsie...medzi tym vsak vydali jackass volume 2,3 a neskorej 1 ktore mali obsahovat najlepsie sceny zo serii...v roku 2004 vysla specialna BOXSET edicia obsahujuca knizku s komentarmi a fotkami z natacania bonusovy disk a volume 1,2,3 rozsirene o par scen.... hned potom vyslo DVD JACKASS THE LOST TAPES ktore takmer doplnilo TV scenky a tym padom vol. 1,2,3 a lost tapes su DVD s kompletnymi scenami zo serii na MTV...no a v 2010 nam vyslo JACKASS 3D

 

 

Ten kto sa chysta na tento film ALEBO nechce vediet ake kusky sa vnom odohravaju tadsej nech necita moje DOJMY nizsie ;)


MOJ DOJEM Z TOHOTO FILMU KTORY SOM VIDEL V KINE V 3D

 

Tak dlho ocakavany film konecne vysiel a ja som sa dockal na PREMIEROVE premietanie v Holandsku.

Ak by som mal hodnotit JACKASS 3D od 0-10 tak dostane neuveritelnych 9.

 

Intro: Necakajte utekanie pred bykmi alebo blaznivy downhill na obrovskom voziku...Prva scena zacina otvorenim velkych dveri...vsade je dym a ako prvy vchadza WEE MAN...vsetci su prezleceny do kostymov a vsetko je SLOWMO (spomalene) ... kamera sa oddiali a v pozadi je OBROVSKE platno s duhou (Dickhouse logo)... kazdy z akterov sa postavy pred jendu z farieb duhy... Odzneje hlaska Knoxvilla a nastava dalsia spomalena svena... nafukovaci balon napali Knoxvillovy to xichtu a vsetko sa zacne... Dave Englan vyskoci a do xichtu a do noh dostane palicami a nadherne spomalene podrazeny pada,Ehren dostava na nahe telo paintballkami rany a asi najhorsie dopadol Ryan Dunn ktory stoji a zrazu vidite ako leti na jeho xicht noha...Po nadhernej kopacke do ust pada na zem...Po intre nasleduje prva scena.

 

Scenky: S otvorenymy ustami a usmevom na xichte cakam aka bude prva scena... prezradim vola sa HIGH FIVE... Knoxville s obrovskou rukov za rohom caka na naznak WEE MANOM ze niekto ide a pripravuej sa ju pustit...ruka ako katapult opusta Knoxvillove ruky a zasahuje hercov... Scenky su viac ako sialene...viac blvania,fekalii a nebezpecnych kuskov ako v predchadzajucich filmoch je tam urcite viac... Najzabavnejsia scenka bola podla mna ked LIETADLO nazhavilo motor a odfukovala co sa len dalo...BAM nevahal a ukazal svoje prirodzenie a stal oproti vetru..ne ked lietadlo nabralo velke otacky tak o nadherne ufuklo a robil kotrmelce...Dalsia zabavna scena bola pripevnenie RC HELIKOPTERKY lankom o penis...helikopterka v pohodicke lieta,taha Pontiusa za vtaka a zrazu len trhne XD...Dalsia asi najbolestivejsia scena je ked Ehren sedi na zubarskom kresle...okolo zuba mu uviazu lanko priviazane k novemu margerovemu LAMBU...hadajte co sa stane...ANO...MARGERA TOMU DA CO TO LEN IDE a EHREN LEN OSTANE S OTVORENOU PUSOV PLNOU KRVY KRICAT pretoze jeho TROJKA HORE JE VYTIAHNUTA....

Nebudem pisat vsetky scenky pretoze by ste prisli o zabavu..

 

OUTRO: Film sa konci ked je na stoli pinata a znej trcia kabliky do toho staromodneho odpalovaca dynamtov ako v rozpravkach...Knoxville stlaci paku nadol a nic...Vsetci pozeraju co sa deje a smej usa...zrazu nastae velky vybuch vsetko je v plamenoch a vsade lietaju kamene,nabytok a vsetko co je naokolo...nadherna slowmoscena v 3D konci vybuchnutim steny a nasledovnym ZAPLAVENIM "budovy" s poslednymi slovami RIPA TAYLORA.

 

Zaver: Film hodnotim nadhernou 9 a film mozem len odporucit...JACKASS 3D je podla mna jednoznacne najlepsi jackass pri ktorom som neraz mal KRCE a tiekli mi SLZY...ak mate moznost POZRITE SI HO!!! NIC NESTRATITE...LEN SA POBAVITE ;)



Prístupov 4087
Kvalita článku
(43,3%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
JACKASS 3D-DOJEM
[ 3.11.2010] (príspevkov 3)
gta vcs
[ 1.8.2008] (príspevkov 0)
BULLY
[ 28.4.2007] (príspevkov 0)